Раници

Показване на 1–18 от 71 резултата

В тази категория, ние от Естил имаме удоволствието да ви предложим най-добрите раници, произведени от нас за вас. Всички модели отговарят на съвременните изисквания за здравина, удобство, ергономичност и модерен дизайн.

В колекция раници 2019 ще откриете продукти, предназначени за различни възрасти и активности: ежедневни и градски, раници за ученици и студенти, спорт и туризъм, бизнес раници, продукти за лаптопи, раници на колела и ръчен багаж.

В продуктите с марка Естил сме заложили най-важните условия, на които трябва да отговаря една съвременна раница: здравина, ергономичност, функционалност и дизайн.

Здравината се обуславя от качеството на вложените материали и надеждна изработка: водоустойчиви материи от висококачествени полиестери, устойчиви на износване. Висококачествени ципове с възможност за затваряне на основните отделения в двете посоки.

За ергономичност и удобство сме предвидили анатомични и „дишащи” гърбове, предотвратяващи запарване. В повечето модели ще откриете възможност за закопчаване на колан за пристягане между презрамките пред гърдите за равномерно разпределение на натоварването. Всички модели са с подсилени и подплатени, регулируеми презрамки. За носене в ръка ще намерите подсилена, ергономична и удобна, текстилна дръжка.

При създаване на всяка раница Естил сме заложили максимална функционалност и удобство: плътно подсилено дъно, което дава форма и устойчивост, външни страницни джобове, подходящи за малка бутилка или телефон, голяма част от моделите са с органайзер в предното отделение или разделен с прегради джоб. По-голямата част от моделите имат отделение за лаптоп.

Постарали сме се да удовлетворим и най-изисканите вкусове за дизайн: едноцветни и многоцветни, пъстри и пастелни, модерни и класически разцветки.

Повечето раници и всички, предназначени за училище имат светлоотразителни ленти за безопасност на най-малките.

Всички модели могат да се използват за ръчен багаж на борда в самолетите.