ЕСТИЛ предоставя на всички свои клиенти, закупили куфар от електронния ни магазин http://estilbags.com търговска гаранция от 6 до 24 месеца за различните модели куфари, а за чанти 30 дни.
За начало на гаранционния период се счита датата на касовата бележка.
Куфари Естил и гаранция за тях
Гаранцията е валидна за територията на Република България.

Гаранцията се отнася за фабрични дефекти: дефекти, възникнали в процеса на нормална експлоатация през гаранционния период, използване на некачествени материали и компоненти или човешка грешка при изработката на продукта. В този случай ЕСТИЛ носи отговорност за отстраняване на дефекта или ако това не е възможно за замяна с друг продукт.

Срокът за уреждане на рекламацията е 30 дни от датата на предявяване на рекламацията.

Гаранцията се предоставя в съответствие с изискванията на ЗЗП чл.108 и чл.119.
Тази гаранция не покрива щети, възникнали вследствие неправилна употреба, екстремални температури, влага, естествено износване на материалите или умишлено увреждане!

При рекламация e нужно потребителят да информира ЕСТИЛ ДЗЗД на e-mail estil@abv.bg или на телефон 0898 66 88 65, че предявява рекламация.

Нашата препоръка: Проверявайте своя багаж веднага след получаването му от авиокомпанията, с която пътувате. Oгледайте внимателно за повреди по текстила или пластмасата, колелата и механизма. Невъзможността да се изтегли механизма е следствие на вътрешно изкривяване, причинено от удар. При установяване на щета, причинена по време на пътуването, предявете незабавно претенциите си на гише “Загубен и намерен багаж” /Lost and Found Luggage/ на летището или в седемдневен срок в офиса на авиокомпанията, с която сте пътували! Нашата гаранция не важи в този случай.